A Proweb estrenem blog! I com no podia ser d’una altra manera, es tracta d’un blog de disseny a Granollers. Aquí podràs trobar tota mena d’informació, novetats i notícies sobre coses que passen a Granollers dels àmbits de la programació, el disseny i la fotografia.

També escriurem articles sobre redisseny de logotips de marques conegudes, analitzarem publicitat de fa uns anys per veure com han canviat les tendències, t’informarem de conceptes bàsics de coneixement sobre disseny i programació (colors, tipografies, codi html/css…), et mostrarem pintades i graffitis de Granollers i on pots trobar-los, parlarem de la imatge de la Festa Major de Blancs i Blaus, de projectes del nostre Ajuntament, i de tots aquells temes que trobem interessants de compartir i debatre a les xarxes socials…

” El blog de disseny a Granollers”

Si hi ha algun tema que et genera especial curiositat o vols que entrem a fons en algun que ja hem exposat, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Estem encantats d’escoltar-te i fer tot allò que estigui a les nostres mans.

Escriu-nos també si ets un professional del sector i vols formar part de l’equip.

Últimes publicacions i novetats de Proweb

  • Fotografies de Granollers | Proweb

Fotografies de Granollers

04/04/2019|0 Comments

Aquestes fotografies de Granollers han estat realitzades pels fotògrafs de Proweb, així com totes les imatges que surten al nostre web. Si [...]

  • Blog de disseny a Granollers

Proweb estrena blog!

01/04/2019|0 Comments

A Proweb estrenem blog! I com no podia ser d'una altra manera, es tracta d'un blog de disseny a Granollers. Aquí [...]

< Tornar a l’inici

Contactar >