Som de Granollers

Som dissenyadors i programadors de Granollers

A Proweb som un equip obert i multi-disciplinari de joves professionals de Granollers, format per dissenyadors, programadors i fotògrafs en constant creixement personal i actualització professional.

Estem compromesos amb les persones i els negocis del nostre entorn.

Ens apassiona internet, el poder de les imatges, l’eficàcia de la bona comunicació i, sobretot, la feina ben feta.
Tenim per objectiu incrementar la teva presència a la xarxa, millorar l’estètica del teu negoci i la comunicació amb els teus clients. Encarem cada projecte com si fos únic, adaptant el nostre equip a les teves necessitats.

Som propers i directes. No volem que perdis el temps ni perdre'l nosaltres. Per això, des del primer moment ens reunirem amb tu i decidirem conjuntament què podem fer per solucionar els teus problemes i trobar les millors solucions a les teves necessitats. Quan haguem arribat a un acord, ja podràs estar tranquil: sabràs què et farem, quan ho tindràs i a quin preu.

Com pots veure, t'oferim solucions tan si busques un dissenyador a Granollers, com un programador, fotògraf, o expert en SEO o xarxes socials. Cada un dels professionals de Proweb és un expert en el seu àmbit i, a més a més, controla i té present els altres: perquè el ritme de treball sigui fluït i no s'hagin de refer coses per incompatibilitats (per exemple, en la relació disseny / programació d'una web).

Sense cap compromís, posa't en contacte amb nosaltres i veuràs com els teus dubtes desapareixen i podem començar a treballar per a tu.

Esteve C. Disseny i programació
Guillem A. Disseny i programació
Guillem O. Fotografia
Kabir Z. Programació
Lucía P. Posicionament i XXSS
Pablo R. Disseny
Pedro B. Disseny
Raúl F. Programació i fotografia
Susana A. Fotografia i vídeo

< Tornar a l’inici

Contactar >